Interim

New Ways Consulting zal gezamenlijk met ut de te behalen doelen opstellen die de interim manager moet behalen.

Vervolgens zal er snel en vakkundig een analyse van de situatie gemaakt worden, waaruit een stappenplan aan u wordt gepresenteerd.

Op welke gebieden kan New Ways Consulting u van dienst zijn:

1.       Algemeen Management

2.       Marketing Management

3.       Sales Management

Algemeen Management

U staat voor een dilemma als één van uw leidinggevenden onverwachts vertrekt. Gaan we vanuit de organisatie iemand de taken laten overnemen of gaan we op zoek naar een vernieuwing in de organisatie door iemand van buiten in te huren. Buiten kijf staat dat u snel de juiste persoon op de juiste plek wilt hebben om de continuïteit van de processen te handhaven. New Ways Consulting kan u hiermee helpen door als Interim Manager voor u op te treden en de baanbrekende doelstellingen van uw organisatie te realiseren. Twijfelt u nog? Bel dan 06-15469159 om u zelf te overtuigen dat New Ways voor u het alternatief is.

Marketing Management

Bij New Ways Consulting draait het om focus; denken vanuit buiten naar binnen, vanuit de klant en zijn behoeften. Dit combineren wij met de competenties van organisaties. Dat vinden wij essentieel in marketing.

New Ways Consulting kan met u de regie voeren op een breed marketinggebied; van één project tot het aansturen van de gehele marketingafdeling. Wij vinden het bij uitstek de taak van marketeers om de blik naar buiten te houden en het belang en de behoeften van klanten centraal te blijven stellen.

Voor baanbrekende resultaten is marketing de sleutel tot resultaat.

Een ieder dient in de organisatie hiervan doordrongen te zijn en dat start met een goede interne communicatie. Wij dragen zorg voor een breed draagvlak binnen de organisatie voor de gewenste doelstelling in een van te voren afgesproken tijdsbestek.


Ervaring

De  ervaring die we meebrengen strekt zich uit van operationele zaken tot en met strategische marketing, zodat we u van dienst kunnen zijn op de vele vakgebieden van marketing. Zowel het ontwikkelen van het marketingbeleid als het implementeren ervan.

Vakgebieden waar de ervaring ligt:

  • Strategisch management
  • Productmanagement
  • Communicatie
  • Business Development
  • Positionering van uw organisatie en propositieontwikkeling
  • Channelmanagement

Sales Management

Verkopen kun je leren. Om resultaten te verhogen begint het bij een gedegen basis om verkopers aan te sturen op alle aspecten van de verkoop. Van inventarisatie tot de daadwerkelijke verkoop. Vaak een weg die vele verkopers te snel nemen met als resultaat dat de concurrent er met de hoofdprijs vandoor gaat.

Wij zorgen ervoor dat verkopers sneller en vakkundiger te werk gaan, waardoor het slagingspercentage omhoog gaat. Goed voor uw inkomsten en het zelfvertrouwen binnen uw organisatie.


Voor meer informatie bel: 06-15469159 U kunt natuurlijk ook emailen naar: hdejong@newwaysconsulting.nl