Over New Ways Consulting

New Ways Consulting is een bedrijf dat zich specialiseert in het adviseren, begeleiden en inspireren van individuen en groepen. Ook voeren wij interim opdrachten uit. Uw bedrijf en uw vraagstuk op het gebied van algemeen management, verkoop of marketing staat centraal bij New Ways Consulting.

Hans de Jong is oprichter van New Ways Consulting. Hans heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Algemeen Management en Sales en Marketing Management met name in de IT industrie.
Deze ervaring is opgedaan bij Multinationals als Hewlett Packard, Xerox en 3M. Tevens is Hans Algemeen Directeur geweest van een kleinere organisatie gespecialiseerd in postkameroplossingen, Neopost B.V. Eén van zijn kenmerken is om ook naast de platgetreden paden te zoeken naar nieuwe oplossingen. Door zijn netwerk is hij in staat u te helpen om de juiste persoon op de juiste plek te zetten.

De aanpak van New Ways Consulting werkt zowel bij multinationals als bij het MKB en is gebaseerd op:
  • Snelle situatie-analyse
  • Strategiebepaling met creativiteit en visie
  • Het creëren van structuur, planning en een klantgerichte organisatie
  • Hands-on implementatie
  • Coachend leiderschap
  • Resultaat- en doelgerichtheid

Wij hebben de ambitie om u te helpen vraagstukken snel, pragmatisch en efficiënt op te lossen voor zowel de korte als de lange termijn.
Indien gewenst kunnen wij interim leiding geven binnen uw bedrijf om veranderingen door te voeren of vraagstukken effectief op te lossen.
Als u contact wilt opnemen kan dit:
Voor meer informatie kunt u ook Linkedin raadplegen: http://nl.linkedin.com/pub/hans-de-jong/a/1b0/685

email: hdejong@newwaysconsulting.nl

bel: 06-15469159